Konténeres sittszállítás, konténer bérlés Pest megyében

Konténer rendelés Üröm

Konténert szeretne rendelni Budakalászra? Cégünk rendelkezik évényes hulladékszállítási engedéllyel, de a szükséges közterület használati engedélyt Önnek kell az illetékes Önkormányzatnál kérelmeznie. Amennyiben közterületre kell kihelyeznünk a konténert, úgy a megrendelőnek kell a lerakáshoz szükséges helyet is biztosítania, ami megfelel két személyautó egymás mögé való parkolásának. Kérjük vegye figyelembe, hogy a teherautó maga mögé teszi le a tárolót, így mindkettőnek kell a hely. A felvételkor ugyanígy szükség lesz a megfelelő helyre, hogy a teherautó a tárolót felvegye. Kapubeálló esetén 3 méter szélesség és 3 méter magasság kell a teherautónak a ráforduláshoz és a kapubejárón való beálláshoz.

Mi kell a konténer rendeléshez?

  1. a rendelni kívánt konténer mérete
  2. hulladék fajtája, amit a konténerbe kívánnak elhelyezni
  3. a szállítási cím, ahova a konténert kérik
  4. időpont, amikorra kérik a kiszállítást

Rendeljen konténert egyszerűen még ma gyorsan telefonon +36 21 300 7147

Konténeres sittszállítás Üröm

Vállaljuk az építkezések, felújítások és bontások alatt keletkező faldarabok, vakolat, kő, törmelék, sitt, tetőcserép, áthidaló elemek, gipszkarton, álmennyezet, vízvezeték csövek, csempe, tégla, szigetelés burkolatok, betontörmelék, fa és lom fém konténerrel történő elszállítását. Amennyiben több napra van szüksége a konténerre, csak jelezze a rendelés felvételekor diszpécserünknek, nem számolunk fel különdíjat, illetve plusz bérleti költséget.

Lomtalanítás konténerrel Ürömön

Vállaljuk lakóházak pincéjében, garázsban, tárolókban, padláson, raktárakban felgyülemlett és már feleslegessé vált tetőcserepek, régi tető és parabola antennák, bútorok, berendezési tárgyak, elektronikai cikkek, ruhák, könyvek, iskolás füzetek, bicikli, régi babakocsi, ágykeret, ágybetét, varrógép, szánkó, műanyag tárolók, ruhaszárító, mosógép, klíma, centrifuga egyéb akár hagyatékból megmaradt, már értéket nem képviselő holmik konténerrel való elszállítását akár a megrendelés napján.

Szóródó anyag szállítás Ürömre

Amennyiben szóródó anyagra van szüksége építkezés, vagy felújítás során, legyen az sóder, homok, kavics, termőföld, vállaljuk annak kiszállítását a megadott címre. Gazdaságosabb, ha egyúttal a konténerbe a felgyülemlett, vagy sittes zsákokba elhelyezett sittet, törmelékeket pakolhatják, így egy fuvarral megoldható az anyagigény kiszolgálása, illetve a szemét elszállítása az építkezés helyszínéről.

Fontos információ

  • a konténer remdelés díját Bankkártyával is fizetheti kollégánknál
  • befogadó nyilatkozattal kapcsolatos igényét kérjük rendeléskor jelezze
  • az ÁFÁ-s számlát munkatársunk fizetéskor a helyszínen állítja ki Önnek
  • nem számítunk fel plusz díjat, akár egy hétig is maradhatnak a konténerek
  • behajtási engedély kérelmezése az Önkormányzatnál

Veszélyes anyagot nem  szállítunk!

Mi számít veszélyes hulladéknak? Olajos rongy, olaj, akkumulátor, szárazelem, autó és teherautó gumi, vegyi anyagok, festékek, tinták, gyanták, növényvédő szerek, használt sütőolaj, azbeszt pala, azbeszt, eternit csövek, higany tartalmú hulladékok tartoznak a veszélyes hulladékok közé.

Az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.